sterk in ophangsystemen

Ontwerpen en produceren van ophang- en hulpgereedschappen is sinds 1954 de specialiteit van MEPACO. Verder leveren we allerhanden benodigdheden en producten voor veel toepassingen in de oppervlaktetechniek. Dit kunnen galvanische behandelingen zijn als verchromen, vernikkelen en verzinken Maar ook anodiseren, poedercoaten en natlakken. En met meer dan zestig jaar ervaring in deze markt, weten we waar we over praten. 

Metaalbewerking is de hoofdactiviteit bij onze productie. We hebben daarbij een grote veelzijdigheid in producten en productiemethoden. We leveren een range aan kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Dit zijn onder meer: anodiseerrekken, anodemanden, beits- en ontvettingsmanden, opslagbakken en koel- en verwarmingsspiralen. Dit alles in de metalen die het best passen bij het gebruik. Dit zijn bijvoorbeeld titanium, roestvaststaal, aluminium en messing.

We haken graag in op de vraag van klanten. Zodat we maatwerk kunnen leveren. Elke order analyseren we zorgvuldig. Vervolgens voorzien we u van het juiste advies. En ‘kan niet’, dat kennen we eigenlijk niet. Ook als dat een flexibele productie of levertijd betekent. En na een goede productie en snelle levering houdt onze zorg niet op. Onze service en nazorg zijn uitgebreid. Net als deze website waar u niet alleen informatie vindt over ons productassortiment. U kunt ook een deel van onze collectie gedetailleerd bekijken in pdf of u kunt de cad-tekeningen downloaden. We wensen u een informatief bezoek ! 

Mocht de door U gewenste informatie niet beschikbaar zijn op deze site, neem dan contact met ons op via de contactbutton. 

Ga naar contact