sterk in ophangsystemen

Ophang- en hulpgereedschappen ontwerpen en produceren is de specialiteit van Mepaco. Verder leveren we alle benodigdheden voor de meeste toepassingen in de oppervlaktetechniek. Dit zijn galvanische behandelingen als verchromen, vernikkelen, verzinken en verzilveren en coatings als poedercoatings en natlakken. En met meer dan vijftig jaar ervaring in deze markt, weten we waar we over praten. 

Metaalbewerking is de hoofdactiviteit bij onze productie. We hebben daarbij een grote veelzijdigheid in producten en productiemethoden. We leveren een range aan kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Dit zijn onder meer: anodiseerrekken en manden, beits- en ontvettingsmanden, opslagbakken en koel- en verwarmingsspiralen. Dit alles in de metalen die het best passen bij het gebruik. Dit zijn bijvoorbeeld titaan, roestvaststaal, aluminium en messing.

We haken graag in op de vraag van klanten. Zodat we maatwerk kunnen leveren. Elke order analyseren we zorgvuldig. Vervolgens voorzien we u van het juiste advies. En ‘kan niet’, dat kennen we eigenlijk niet. Ook als dat een flexibele productie of levertijd betekent. En na een goede productie en snelle levering houdt onze zorg niet op. Onze service en nazorg zijn uitgebreid. Net als deze website waar u niet alleen informatie vindt over ons productassortiment. U kunt ook een deel van onze collectie gedetailleerd bekijken in pdf of u kunt de cad-tekeningen downloaden. We wensen u een informatief bezoek ! 

Mocht de door U gewenste informatie niet beschikbaar zijn op deze site, neem dan contact met ons op via de contactbutton. 

Ga naar contact